Lauantaiksi minulla oli kovat suunnitelmat. Aikaisin ylös, hyvä aamupala ja pyörällä Pagassarrin päälle. N. 1000 metriä nousua. Nooh, kello soi kahdeksalta, torkuttelin sitä aikani kunnes sammutin sen kokonaan. Pääsin ylös klo 11, ja ulkona oli jo niin lämmin ettei ollut mitään asiaa pyöräilemään. Rannalle siis. Otin varalta bodyboardin mukaan, vaikka keli vaikuttikin tyyneltä.

136743.jpg

Rannalla totuus paljastui. Nyt aallot olivat tosiaankin ihan riittävän isot. Keräilin rohkeutta aikani
ja sitten lauta kainaloon ja veteen. En tosin kovin pitkälle ehtinyt kun rantavahdit ilmoittivat ettei
veteen ole bodyboardin kanssa asiaa ilman räpylöitä. Räpylät ovat matalassa vedessä kömpelöt (niiden kanssa on helpointa kävellä takaperin), joten ajattelin kokeilla ensin ilman niitä.

136742.jpg

Rantavahdeille ei kuitenkaan ole vastaansanomista, joten räpylät piti hakea. Rantavahdit kulkivat pitkin rantaviivaa ja puhaltelivat hanakasti pilliin jos joku ei osannut käyttäytyä. Uiminen oli sallittua vain rajatulla alueella. Jotkut pikkupojat eivät totelleet rantavahteja, seurauksena poliisit paikalle ja sakot. Onnea vaan.

136745.jpg

Aallot olivat tosiaan ehkä jopa liian isot minulle, en meinannut oikein saada kyytejä. No pari
kertaa sain aallosta kiinni ja silloin kyllä Ilkkaa vietiin. Mutta useammin jouduin vain pesukoneeseen. Itse asiassa pidemmälle veteen oli melko vaikea päästä kun aallot pisti hanttiin. Mutta todella mukavaa hommaa silti.

Rannalla oli meneillään myös joku Quicksilverin surffikisa/tapahtuma. Olisin kaivannut vähän pidempää
linssiä kameraan, mutta eiköhän näistäkin saa jonkinlaisen käsityksen.

136744.jpg


136746.jpg