Kävin tullissa sekoilemassa autoverotuksen kanssa. Ei ehkä ihan mukavinta hommaa nyt kun olen vielä kuumeessa, mutta pakko se oli ke mennessä tehdä, tai muuten napsahtaa verot. Ensin en meinannut löytää koko tullia, ja kun tulli löytyi kaikki paperit, mm. rekisteriote ym. pientä olivat hukassa. Ja aivot. Onneksi tullivirkailija oli rento ja pitkäpinnainen. Lopulta kaikki tarvittavat laput löytyivät, ainoastaan työnantajan täytyy vielä todistaa että olen ihan oikeasti asunut ja ollut töissä Espanjassa. Työsopimus, vuokrasopimus tai Espanjan sos. turvatunnus eivät riittäneet sitä todistamaan, eivät myöskään auton espanjalaiset kilvet yms. Aikamoista byrokratiaa... Auton tiedot piti täyttää 3 eri lappuun, samat kysymykset hieman eri muodoissa. Toivottavasti vastasin edes suunnilleen oikein ja samalla tavoin eri lappuihin.

Nyt ei muuta kuin odottamaan verotuspäätöstä jonka pitäisi olla minulla "jo" lokakuussa. Verotuspäätöstä jonka lopputulos on jo etukäteen selvä, veroja maksettava 0 euroa. Hauskaa tämä Suomen autoverosekoilu.
 
-- Ilkka (37,7 enää)

P.S: Olen toipunut sen verran että sain koneemme toimimaan Kaitsun langattomassa verkossa, enää ei tarvi Johannankaan lattialla istua.

P.S2: Florian, the Kastenwagen had already been sold to some guy in Kemi (100 kms north from Oulu) :(