Nyt meinasin tehdä ison mokan.

Meidän Oulun asuntoon on tulossa putkiremontti, jonka ansiosta kaikki kylppärit menevät kokonaan uusiksi. Remontti toteutuu (toivottavasti!) sillä aikaa kun me olemme täällä etelässä turvassa. Ikävää etäremontoinnissa on vain se, että joudun valitsemaan uudet kaakelit netistä. Olen seikkaillut Pukkilan sivuilla monta kertaa, mutta eri päivinä aina eri kaakelit ovat näyttäneet hyviltä. Niinpä unohdin asian vähäksi aikaa. Vähän liian pitkäksi aikaa. Valintojen eräpäivä on huomenna!

Muistin tämän tunti sitten ja hätävalitsin äsken kaakelit. Nyt odottelen paniikissa, että saiko Ilkka lähettämääni viestiä, kun vastausta ei kuulu... Ilkalla ja vain Ilkalla on nimittäin isännöitsijän numero, johon pitäisi kilauttaa ja ilmoittaa viimeistään huomenna aamulla kaakelivalinnat. Kätevää kyllä, Ilkka on Ranskan Alpeilla talvilomaansa viettämässä eli laskemassa mäkeä. Jos emme ilmoita ajoissa, kylppäriin lätkäistään remonttireiskojen/taloyhtiön harmaavalkea ehdotus, jota en halua!

Paniikki. Ehtiikö tärkeä kaakeliviesti kulkea läpi koko Euroopan huomiseen mennessä?

Vuoriblogitus siirtyy vallitsevan hätätilan vuoksi huomiseen. Laitan tähän loppuun kuitenkin piristykseksi hauskan linkin, jonka nappasin Anun ja Hemmon blogista. Kiitti Anu, tämä on ihan mainio! Kuuleman mukaan musavideo oli näytetty Ranskan tv:ssä ohjelmassa, jossa oli listattu videoita, joita ei olisi pitänyt koskaan tehdä... koreografiat ovat jotain ihan... Hmm.

-- Johanna

PS. En kerro mitkä kaakelit valitsin. En halua että kukaan arvostelee iltamyöhän hätäisiä valintojani...  Kävin kaikki kaakelit niin monta kertaa läpi! Tulkaa sitten käymään niin näette.