Tänään löysimme Blbaosta boulderkeivin (matala sisäseinä). Keivi löytyy epäilyttävän, vallatun talon 4. kerroksesta. Talon karu ulkonäkö kuitenkin petti, sisältä löytyi aika iso ja viihtyisä, ilmainen keivi. Kiivettävää seinää on suunnilleen saman verran kuin Oulussa, ja kuten Oulussa, Bilbaonkin keiviltä löytää runsaasti mankkapölyä sekä paidattomia äijiä vääntämässä.

Paidattomia äijiä saattaa löytää myös ulkoa... Tommi spottaa Jensiä Albarracinissa.

224477.jpg

Talo on muutenkin mielenkiintoinen: alakerrassa on baari ja vegetaristirafla. Siellä myös järjestetään konsertteja, leffanäytöksiä sun muuta. Kakkoskerrosessa pelataan pingistä, kolmannessa on harjoitussali jonglööreille, neljännestä löytyy keivin lisäksi ilmainen kuntosali, ja ylimmässä kerroksessa asuu joitakin. Ja mikä parasta keiville pääsee bussilla suoraan tästä asuntomme vierestä. Täytyypä ottaa kamera mukaa seuraavalla kerralla.

Keiviltä löytyi myös vähän suomea (!) puhuva Xavi, joka lupasi lähteä huomenna oppaaksemme yhdelle lähikalliolle. Sinne on 20 kilometriä matkaa, ja sieltä löytyy kuulemma n. 400 reittiä. Kuulostaa ihan hyvältä...Tosin minun jalallani ei vieläkään kiivetä, mutta voin varmistella.

-- Ilkka