Tässäpä pikainen raportti työmatkastani. Tuli nimittäin eilen ja tänään otettua niin paljon kuvia (uutta linssiä testatessa) ettei ne kaikki mahdu yhteen juttuun millään, joten joudun jakamaan blogautuksen kahtia. 

Eli lähtö on tuosta vasemmanpuoleisesta väliköstä. Lyhin reitti on päinvastaiseen suuntaan mutta rantareitiltä saa parempia kuvia.

1960817.jpg

Kun katsoo oikealle niin hiekkaranta vaan jatkuu kohti pohjoista. Kävin tänään muuten juoksemassa tuonneppäin ja 30 minuuttia sai ravata ennen kuin tuli joku aurinkovoimala vastaan ja piti kääntyä takaisin.
Tänään oli myös vähän parempi keli kuin eilen iltapäivällä kun otin tämän kuvan... Uutisissa oli tänään juttua siitä miten tuolla pilven alla tuli 30 mm sadetta tunnissa, rakeina.

1960818.jpg

Mutta takaisin työmatkaan ja eilisaamuun. Eli nyt olemme vaeltaneet tuolla mastoviidakon takana sijaitsevaa Barcelonetan rantabulevardia sen verran että aletaan olla pian perillä. 

1960809.jpg

Ylitetään katu ja ohitetaan tämmöinen taidehäkkyrä...

1960830.jpg

1960810.jpg

...sekä Bicing- pyöräparkki. Toisin kuin esim. Pariisissa täällä näitä kaupunkipyöriä saavat käyttää vain asukkaat. Aion käydä silti maanantaina kyselemässä saisinko minä jotenkin tuon Bicing -kortin. Kun mulla kerta on osoite täällä vähän aikaa ja Bilbaon reissulta vielä NIE:kin (sos. turvatunnus) niin luulis onnistuvan. NIE on vaan jossain hukassa.

1960819.jpg

Täällä on kuulemma parin viime vuoden aikana kun tuo Bicing - systeemi on ollut käytössä pyöräily lisääntynyt hurjasti. Yllättävän paljon täällä ihmiset polkevatkin työmatkoja ja muuten vaan. Hieno homma.

Ja maalissa ollaan. UPF:n tietotekniikkaosasto on tämän kirkkoaukion laidalla.

1960811.jpg

Nyt nukkumaan että jaksaa huomenna ihmetellä ihmistorneja - ja linnoja...

-- Ilkka