Näkymä Bilbaon ex-asunnon parvekkeelta. Vihreät portaat johtavat korkealle sillalle, jota pitkin voi tallustella ydinkeskustaan tai vaikkapa taustalla häämöttävään Guggenheimin museoon. Joen nimi on Nervión.

666922.jpg

Maisema Muxikan talon parvekkeelta. "Meidän" talomme on tuollainen samanlainen valkoinen, punakattoinen baskitalo. Vaikka rakentajat/omistajat ovat kyllä ihan paljasjalkaisia espanjalaisia.

666921.jpg

Orpo löytökissa nimeltä Kolumbus pienessä pihapuussa. Kertoman mukaan kisu löytyi ojasta puolikuolleena pari viikkoa sitten, mutta talon pihalla asustava kissaperhe, emo ja kolme isompaa pentua onneksi adoptoivat hänet. Nyt hän on voimissaan, vetreä ja utelias. Kun Kolumbus ja puolet isommat isovelipuolet leikkivät, meno näyttää ja kuulostaa hurjalta. Pikkukissa on kuitenkin sitkeä ja antaa välillä kuonoon muille.

666919.jpg

Musta pentu talon pihalla.

666917.jpg

Kuulumisia tiivistetysti: urheilua olemme pyrkineet harrastamaan voimallisesti, mutta sateinen sunnuntai esti tämän päivän kiipeilyretken. Ilkka lähtee tänään pariksi päiväksi työreissulle Milanoon. Oikeastaan ihan sopivasti, sillä minun pitää kirjoittaa puhtaaksi & palauttaa eräs kirjallinen työ yliopistolle ja lukea keskiviikkona olevaan kokeeseen. Muutama päivä koneen ja kirjojen äärellä nörtteilyä siis tiedossa...

-- Johanna