Tulin eilen takaisin pitkältä kiipeilyviikonlopulta. Kävimme Saken ja Kohon kanssa Siuranassa ja El Cogolissa palelemassa. Nyt siis väsyttää paljon ja paikat ovat jumissa. Kohta pitäisi lähteä yöjunalla Pariisiin kokoukseen, mutta ehdin pikaisesti blogauttaa viime sunnuntain futismatsista jonka kävimme poikien kanssa Camp Noulla katsomassa.

La Ligaa johtava FC Barcelona sai vastaansa keskikastin Getafen joten veikkailimme 4-0 tulosta kun ajelimme täyteen sullotussa metrossa kohti Camp Nouta. Olimme hiukan viime tipassa liikenteessä sillä löysimme päivällä hauskan boulderpaikan (Can Boquet) ja siellä meni vähän turhan pitkään. 

2107420.jpg

Sisäänpääsy stadionille oli järjestetty sujuvasti, ja mekin ehdimme paikoillemme ennen alkuvihellystä. Ostimme toiseksi halvimmat, 50 euron, liput päädystä hattuhyllyltä. Pelin näki sieltäkin aivan hyvin ja ennen kaikkea kävi selväksi kuinka tajuttoman iso Camp Nou on. Istumapaikkoja on n. 80 000 ihmiselle. Getafe -pelissä yleisöä oli n. 65 000. Tupa ei siis ollut aivan täysi, mutta tunnelma oli silti hieno. 

2107644.jpg

Huippujalkapallon ja esim. Ropsin eron näki ylhäältäkin. Täällä syötöt ovat kovia ja ne menevät sinne minne ne on tarkoitettu. Itse peli oli aika tasainen, joskin Barca hallitsi hienoisesti. Getafe meni johtoon 1. erässä ja Barca yritti jauhaa tasoitusta. Tulosta ei vaan meinannut tulla vaikka paikkoja olikin. Johtuuko sitten siitä että Barca ei ollut liikkeellä aivan parhaalla miehityksellään. Messi oli loukkaantuneena ja Henrykin vaihdettiin kentälle vasta toisessa erässä.

2107421.jpg

Lopulta tasoitus kumminkin syntyi eikä voittokaan ollut kaukana.

Sakke, Kalle ja FC Barcelona -kaulahuivit.

2107423.jpg

Eilen La Ligassa palattiin normaaliin, FC Barcelonan määräämään päiväjärjestykseen kun Barca voitti Sevillan 0-3. Ja Getafe, "Madridin 3. joukkue", yllätti Real Madridin 2-1. Parin viikon kuluttua olisi Camp Noulla tarjolla klassikkopeli, Fc Barca - Real Madrid. Halvimmat liput 250 euroa.

Kiire yöjunaan...

-- Ilkka