Ja juhlat jatkuu. Tässä lisää kuvia viikon varrelta. Myös nyt viikonloppuna olen tuolla heilunut, mutta ne kuvat on vielä kamerassa. Lisäilen niitä tänne huomenna illalla kun juhlat loppuvat. Saapa nähdä minkälaiset päättäjäiset ovat...Pitäisköhän ottaa sadevehkeet ja kypärä varalta mukaan.

166748.jpg

Nämä heput soittelivat pölkkyjä. He hakkasivat eripaksuisia lankkuja puukepeillä ja siitä lähti ihan hauska ääni. Siihen tulikin joku humalainen nainen "tanssaamaan" mutta hän imaisi lopulta jostain syystä herneen nokkaan ja kaatoi katusoittajien rahat maahan. Soittajat tönäisivät naisen pois, nainen kaatui jolloin naisen yhtä humalainen kumppani tuli sankarina paikalle. Tappeluhan siitä tuli.

166760.jpg

Yksi kohtuullisen erikoinen ohjelmanumero täällä on ollut "Fuego del Toro", joka ilta klo 20.30. Idea on, että jampalle pistetään puolikkaasta tynnyristä tehty härkäpuku päälle. Tynnyriin on kiinnitetty ilotulitteita, jotka sytytetään ja härkä päästetään laukkomaan tungokseen.

166750.jpg


166751.jpg

No tämähän on lasten (ja aikuistenkin) mielestä aika jännää, ja väki yrittää juosta karkuun. Seurauksena kaaos. Lopulta härkä "kuolee" suureen pamaukseen. Hmm, jotenkin veikkaan että tämäkään ohjelmanumero ei menisi Suomessa ihan heittämällä läpi...

166753.jpg

Toki juhlissa on normaalejakin esityksiä. Teatteriaukiolla on ollut tähän mennessä joka ilta 21.15 akrobatia-, koomikko ja sirkusesityksiä.

166754.jpg

Kuva vanhankaupungin kaduista juhlavalaistuksessa.