Tässä muutamia viihdyttäviä remppakuvia. Uutuutena tekstit myös englanniksi, lähinnä muutamia ulkomaan ystäviä varten, joille tästä katastrofista on myös tullut tilitettyä. Tietävätpä nyt ympäri Eurooppaa, miten laadukasta rakennustoimintaa Suomessa harrastetaan!

Here are some nice renovation pics. New! This time texts also in English.

Melkein valmis parketti, 1 stressaantunut asukas ja apuun tullut Ilkan äiti puolitoista viikkoa siten. Nyt parketti on jo myös keittiön lattiassa ja hyvältä näyttää... mutta olihan siinä hommaa, voi juku.

Almost ready parquet, 1 stressed inhabitant and Ilkka's mother, who came here to help us one and a half weeks ago. Now the floor is ready and looks good... but it was hard work, joder.

879961.jpg

Makuuhuone ja vaatehuoneen pieni huriseva asukki, kuivuri. Nyt home on onneksi jo poistettu ja lattia todettu kuivaksi. Tosin luottamus Remppafirman taitoihin on jo mennyt niin pahasti, että epäilen jopa kosteusmittauksen tulosta.

Bedroom with our little humming friend, the dryer. Now the fungi has been removed and humidity of the floor measured. It should be dry, but I can't anymore trust anything the Renovation Company says.

879963.jpg

Muutimme kaikki tavaramme varastosta kotiin toissaviikonloppuna, tasan kuukausi ja 20 päivää Suomeen tulomme jälkeen. Kodittomuus ottikin jo tosi pahasti hermoon ja aivoon ja vaikka mihin.

Jonakin päivänä tästä kaaoksesta kuoriutuu koti.

We were able to move back home one and a half weeks ago, one month and 20 days after we came to Finland. It was already quite nervewrecking to be a refugee.

Some day this chaos will become our home.

879965.jpg

-- Johanna